Condooms

Voor veel mensen is seks nog steeds een beetje een taboe. Er wordt nog niet zo gemakkelijk over gepraat als over andere onderwerpen, en het zal daarom niet snel een gespreksonderwerp worden op een verjaardagsfeestje. Er wordt wel steeds meer open over gepraat, waarbij de media een belangrijke rol hebben. In programma’s zoals Spuiten en Slikken wordt het onderwerp seks heftig bediscussieerd en wordt ook aandacht besteed aan het gebruik van verschillende voorbehoedsmiddelen. Maar omdat het nog steeds niet helemaal ‘de normaalste zaak van de wereld’ is als je het over seks hebt, vinden veel mensen het ook niet leuk om artikelen die met seks te maken hebben te kopen. Voor het kopen van condooms moest men in het verleden altijd naar een winkel. In een supermarkt of een drogist liggen ze altijd bij de balie of de kassa. Dit betekent dat je er om moet vragen bij de caissière, wat voor veel mensen een onaangename ervaring is. Omdat veel mensen het niet leuk vinden om condooms of andere seks gerelateerde dingen te kopen, stelen sommige mensen deze producten liever dan dat de caissière bij het afrekenen ziet wat ze kopen. Dit is de reden waarom veel supermarkten en drogisterijen deze spullen bij de kassa hebben liggen. Voor veel mensen is het een gênante ervaring om dergelijke artikelen te kopen, maar de caissière wordt dagelijks gevraagd om een pakje condooms of een tube glijmiddel. Het wordt tegenwoordig steeds meer normaal om seks gerelateerde producten te kopen, maar nog steeds zijn er mensen die het niet fijn vinden om er om te moeten vragen of om het mee te moeten nemen naar de kassa om het af te rekenen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een andere manier om aan condooms en soortgelijke producten te komen: je kunt het gemakkelijk bestellen via het internet.

Het online kopen van condooms

Omdat het internet steeds belangrijker wordt in het dagelijks leven van de meeste mensen, kiezen bedrijven er ook steeds vaker voor om producten online aan te bieden en te verkopen. Consumenten kunnen door middel van een webshop producten bestellen en direct betalen. De bestelling wordt vervolgens, soms gratis en soms tegen een kleine betaling, thuis afgeleverd. Dit is in het bijzonder voor producten als condooms erg handig, omdat mensen die het gênant vinden om zulke producten in een winkel te moeten kopen, nu een anonieme bestelling kunnen plaatsen en niemand weet dat ze de aankoop gedaan hebben. Ook voor het kopen van seksspeeltjes en dergelijke artikelen is dit een fijne oplossing, omdat je rustig achter je eigen pc kunt uitzoeken wat je wilt bestellen. De bestelling wordt vervolgens in een discrete verpakking thuis bezorgd, zodat niemand weet wat er in je pakketje zit. Als je online producten zoals condooms koopt, kun je bovendien vaak profiteren van aanbiedingen en extra grote voordeelverpakkingen. Ook worden er verschillende soorten, maten en zelfs smaken aangeboden, zodat je altijd wel iets kunt bestellen waar je naar op zoek was. Het grote voordeel van het online kopen van condooms, is natuurlijk dat je er de deur niet voor uit hoeft. Niet alleen weet niemand op deze manier wat je precies gekocht hebt en hoef je geen gênante situaties aan de kassa te beleven, maar je kunt ook nog eens vanuit je stoel achter je pc een bestelling plaatsen, en de condooms komen direct naar je toe.

Gratis condooms bij Zerodeals

Een derde optie, naast het kopen van condooms in een winkel of online, is ze helemaal gratis krijgen. De website Zerodeals.nl is in 2007 begonnen met het aanbieden van gratis condooms aan mensen die een bestelling plaatste bij een ander bedrijf, waar ze via de website, die toen nog Zero Condooms heette, gekomen waren. Door mee te doen aan verschillende acties op het internet konden klanten gratis condooms verdienen. Het systeem bleek echter niet feilloos te werken, omdat sommige mensen aan veel meer acties meededen dan anderen. Als je echter aan meerdere acties meedeed, kreeg je hier niet meer condooms voor terug. Daarom is het bedrijf in 2009 overgegaan op een spaarwinkel: dit betekende dat je meer condooms kreeg als je aan meer acties meedeed, omdat je punten kon sparen, die je vervolgens kon inwisselen voor gratis ccondooms. Bij iedere actie waar je aan meedeed kreeg je punten, waarmee je kon sparen. In 2013 heeft het bedrijf de naam uiteindelijk veranderd in Zero Deals. Mensen konden vanaf dit moment sparen voor verschillende gratis producten, waaronder condooms, maar ook andere dingen. Zo is het mogelijk om gratis parfum, ondergoed, spelletjes, films en keukenartikelen te krijgen door zoveel mogelijk punten te sparen. Als je via de website zerodeals.nl op een andere website komt en hier iets koopt, krijg je punten. Als je deze punten opspaart kun je uiteindelijk zelf je gratis cadeau uitkiezen. Je krijgt gratis spaarpunten als je een aankoop doet bij onder andere een van de volgende bedrijven:

  • Wehkamp
  • Thuisbezorgd
  • Groupon
  • Vakantieveilingen
  • Hi
  • UPC
  • Volkskrant
  • Expedia
  • FBTO
  • … en nog veel meer!

Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van deze gratis producten, zoals condooms, en punten te sparen, is je inschrijven op de website, www.zerodeals.nl. De inschrijving is gratis en nadat je je naam en e-mailadres hebt doorgegeven en een wachtwoord hebt gemaakt, kun je direct beginnen met het sparen van gratis spaarpunten, zodat je zelf een leuk, gratis cadeautje kunt uitkiezen.