Hoog in Google

Elk zichzelf serieus nemend bedrijf heeft onderhand een website. Een website is van groot belang in de zakenwereld en ook in de consumentenwereld omdat mensen hier terecht kunnen voor het grootste gedeelte aan eerste informatie. Mensen zoeken vaak via een zoekmachine in plaats van met behulp van het aloude telefoonboek of de Gouden Gids. Sterker nog, deze twee boeken zijn onderhand ook alleen nog maar in digitale versie terug te vinden. Omdat te kunnen vinden is het van belang om hoog in Google terecht te komen. We noemen dit specifiek “hoog in Google” omdat Google eigenlijk de enige zoekmachine is die nog überhaupt gebruikt wordt in het overgrote deel van de wereld. Al u dus hoog in Google staat, dan staat u hoog in de lijsten van de zoekmachines. Er zijn alleen nog een paar Aziatische landen die Bing of Yahoo meer gebruiken maar het monopolie van Google moge duidelijk zijn. Het is dus van groot belang om gevonden te worden via het internet. Via spotjes op de televisie, reclamefolders of radiocommercials kunt u alvast de aandacht trekken voor uw website maar het is maar de vraag in hoeverre dit tegenwoordig nog werkt in de marketing wereld en bij u thuis. We zijn de afgelopen decennia immers doodgegooid met dit soort methodes dus we zijn er een beetje apathisch voor geworden. Hoog in Google terecht komen werkt dus niet alleen door het intypen van wat u hebt gehoord via andere media. De website kan zelf ook een erg groot aandeel hebben in het hoog in Google verschijnen. Er zijn hiervoor bedrijven die u in dienst kunt nemen om dat voor elkaar te krijgen. Wij zijn een van deze bedrijven en we mogen wel zeggen dat we een grote speler zijn in Nederland. Gevestigd in Hengelo doen wij onze zaken voornamelijk via het internet, hoe kan het ook anders. Maar al u liever een persoonlijk gesprek zou willen hebben, dan is dat ook zeer zeker mogelijk. Hoog in Google terecht komen is ons vak en in de rest van de tekst gaan we u alvast een voorproefje geven over hoe dat in zijn werk gaat.

U wilt toch zeker ook hoog in Google terechtkomen?

Er zijn een aantal eigenschappen waar uw website aan kan voldoen om hoog in Google gerankt te worden. Hoog in Google komen kan dus als u aan een of meerdere van dit soort beloningen voldoet. Google ziet dit allemaal terug in de verzameling van deze gegevens en beoordeelt op basis van dat gemiddelde uw eindpositie. Het beste is om op de eerste plek van Google terecht te komen, dat spreekt voor zich, maar dat gaat u wel flink wat geld kosten. Het is wel erg afhankelijk welk bedrijf of wat voor soort winkel u hebt. Hoog in Google is dan ook makkelijker te doen voor bedrijven die in een kleinere sector werken omdat er minder concurrenten zijn en dus nog minder concurrenten die hoog in Google kunnen komen. Als ze natuurlijk al een website hebben en met een bedrijf als het onze, Webton, in zee zijn gegaan. Zo zijn er tal van aspecten waar u aan moet denken voordat u een poging gaat wagen om hoog in Google terecht te komen. De eerste plek zal dus wellicht een utopie zijn maar het moet weldegelijk mogelijk zijn om in ieder geval een top tien of bij grotere bedrijven een top twintig plek voor elkaar te krijgen. Het scheelt dat Google instelbaar is qua locatie zodat u de bedrijven in uw omgeving sneller vindt. Ook dat verkleint het zoekgebied en is een plek hoog in Google meer haalbaar. Het is dus van belang om op die eerste pagina, de zogenaamde landingspagina terecht te komen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat maar weinig mensen een pagina verder doorklikken. Wellicht bent u zelf ook wel zo iemand. Mensen passen liever hun zoekopdracht aan dan dat ze daadwerkelijk op zoek gaan op pagina twee, drie enzovoorts. Dat is opmerkelijk maar zegt veel over het zoekgedrag van mensen. En het laat zien dat hoog in Google staan erg kan lonen want u kunt er wel vanuit gaan dat er op een van deze tien eerste zoekresultaten geklikt zal gaan worden. Als u met ons samen gaat werken, dan kunt u een van die tien bedrijven worden.

Neem contact met ons op

U zult zien dat vele bedrijven u al voorgingen bij het hoog in Google terecht komen. Dat is niet vreemd want het internet is een booming business. Wees dan ook verstandig en stap zelf ook snel over op de hulp van Webton. U wilt toch zeker ook dat uw site meer bezoekers krijgt? En als u een mooie website hebt met een eventuele webwinkel, dan is de kans erg groot dat u die bezoekers als het ware om kunt zetten in nieuwe klanten. Zo kunt u uw bedrijf digitaal laten groeien mede dankzij de hulp van het hoog in Google terecht komen. Een aantal manieren die Webton gebruikt om hoog in Google te komen willen we u niet onthouden. De twee belangrijkste manieren waarmee google zeer zeker veel rekening houdt zijn:

  • linkbuilding
  • zoekmachine optimalisatie

U kunt op de site veel meer te weten komen over deze begrippen dus we raden het zeker aan om u eens goed in te lezen. U kunt ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen, onze medewerkers zitten dag en nacht voor u klaar. Meer info op onze site http://www.webton.nl/blog/hoog-in-google.html