Magento

Wij van DPX werken met het software programma Magento. Magento is een programma waarmee wij webwinkels maken voor iedereen die een website heeft. Hebt u een commerciële insteek en wilt u graag zaken doen met behulp van het medium internet? Dan kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten maken van een webshop. Hier komt nog heel wat bij kijken en als u geen verstand hebt van programma’s als Magento, dan kunt u dit werkje maar het beste delegeren aan programmeurs zoals de werknemers die bij ons in dienst zijn. U zult hier zeker geen spijt van krijgen. Magento is een van de meest vooraanstaande software programma’s en wordt over de hele wereld op handen gedragen. Niet voor niets zult u vele van dit soort winkels terug kunnen vinden op andere sites met de zo herkenbare lay-out stijl. Dat betekent zeker niet dat er maar een manier van vormgeven is. Met Magento kunt u juist alle kanten op. Dus als u specifieke wensen hebt, dan horen we dit graag van. De kans is in ieder geval erg groot dat we met behulp van Magento uw wensen om kunnen toveren tot de realiteit en dat zal u vele bezoekers op uw site opleveren. Dat klinkt u toch zeker als muziek in de oren! Wacht dan ook niet langer en neem eens een kijkje tussen de websites die wij al hebben geholpen in het verleden. Dan kunt u direct zien of Magento iets voor u is en of het dus zin heeft om met ons in zee te gaan. Dat hopen wij in ieder geval van harte. Mocht u daarom nog vragen hebben over onze werkwijze? Dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Maar blijft u vooral verder lezen, wellicht worden uw vragen weldra door ons beantwoord in deze tekst.

Laat uw webwinkel creëren met behulp van Magento

Het hebben van een webwinkel heeft vele voordelen.

  • U kunt thuis vanachter uw luie stoel spullen kopen.
  • En u als verkoper hebt enkel een magazijn nodig en een inpakservice en een bezorgservice. Hoewel u dit laatste ook kunt uitbesteden aan een pakketdienst. Als u de kosten bij de aankoop op rekent dan bent u een stuk goedkoper uit dan gratis bezorgkosten. Hoewel dat laatste wel weer een mooie service is.
  • De verkoper en de koper hoeven de deur niet meer uit. Alles werkt digitaal en zo bespaart u enorm op tijd, ruimte en onkosten. U hebt immers geen fysiek winkelpand nodig laat staan een overschot aan personeel.

Zo ziet u maar weer dat Magento een webwinkel kan creëren die dergelijke voorbeelden en voordelen garandeert. Dat moet u toch zeker als muziek in de oren klinken. U hebt zelfs vast en zeker wel eens iets gekocht via het internet. Wellicht bent u er wel verslaafd aan geraakt. Dat is helemaal niet zo vreemd want het is erg eenvoudig. Met een paar klikken van de muisklik kunt u bij een webwinkel van Magento alles bestellen dat uw hartje maar begeert. Wilt u dus graag een Magento webshop? Dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met een van onze werknemers op onze website dpx.nl. Zij zullen u altijd vriendelijk te woord staan en u begeleiden bij de keuze van de beste lay-out en inhoud van uw gewenste webwinkel. Magento zal een groot deel van uw klantenbestand overnemen. Dat betekent mede dat u het juist minder druk krijgt als u nu voornamelijk vanuit een winkel in de fysieke wereld verkoopt. Veel klanten zullen er voortaan voor kiezen om online hun spullen te kopen en daarmee krijgt u het dus een stukje minder druk in de winkel of winkels. Ook is de kans groot dat de totale klandizie flink zal gaan toenemen want dankzij een Magento webwinkel kunnen mensen in andere provinciën, steden en plaatsen eenvoudiger bij u bestellen. Ze kunnen dit immers vanachter hun laptop al regelen. Zo ziet u maar weer dat het absoluut zal lonen om een Magento webwinkel te implementeren op uw huidige website.

Een webshop levert u vele voordelen op

Het moge duidelijk zijn dat we veel kunnen betekenen en we maar wat graag komen helpen bij het treffen van de voorbereidingen om een webwinkel van Magento te gaan bouwen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met Magento en weten de fijne kneepjes van het vak. Wij hebben dan ook altijd wel een paar standaard ideeën liggen maar als u dit liever zelf invult, dan horen wij dit ook graag. Wij houden wel van een uitdaging en zijn erg benieuwd naar uw vondsten op het gebied van Magento. Neem dus eens contact met ons op. U vindt op onze site een knop met “contact”. Dar vindt u ons telefoonnummer en ons mailadres. Wat u ook kunt doen is het online contactformulier invullen of om eens een bezoekje te brengen aan ons kantoor in Nijmegen. De koffie staat in ieder geval vast klaar. Hopelijk kunnen we u snel eens treffen en dan gaan we samen met u kijken naar diverse ideeën voor een Magento webshop. We stellen daarna een geheel vrijblijvende offerte op en pas als u daarmee akkoord bent gegaan, gaan we tot actie over. Wilt u niet alleen een webwinkel laten bouwen, maar ook een app voor de smartphone en voor de tablet? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Zo slaat u direct twee vliegen in een klap.