Thuiszorg Eindhoven staat voor u klaar

Heeft u moeite met het innemen van medicijnen? Wilt u hulp bij het aantrekken van steunkousen? Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij bijvoorbeeld het wassen van uw kleding of andere huishoudelijke taken? Thuiszorg Eindhoven staat in deze en andere gevallen voor u klaar. Wij streven er naar dat oudere mensen zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Vindt u dat ook belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Thuiszorg Eindhoven biedt ondersteuning

Wij bij thuiszorg Eindhoven vinden dat ouderen vaak nog prima functioneren binnen hun eigen omgeving, maar alleen op sommige punten wat extra hulp kunnen gebruiken. De hulp op die punten verzorgen wij graag. Mensen hebben soms een negatief beeld van thuiszorg, maar dit is nergens voor nodig. Het is juist positief dat wij oudere mensen in hun waarde laten en niet uit hun vertrouwde omgeving halen. Uiteraard zijn wij ook realistisch. Wanneer wij zien dat iemand echt niet meer in zijn huis kan verblijven dan zullen wij dit aangeven.

Wij denken met u mee

Iedere situatie is uniek en daar houden wij bij thuiszorg Eindhoven rekening mee. Zo zijn er ouderen die het fijn vinden dat wij ze helpen met uit bed komen, met het wassen en aankleden en het innemen van hun medicijnen. Wij helpen echter ook ouderen die nog prima zelf uit bed komen, hun ochtendritueel uitvoeren en wij komen dan pas verder in de ochtend om hen te helpen met bijvoorbeeld het innemen van medicijnen. Bij thuiszorg Eindhoven, onderdeel van de zorggroep Sint Maarten staan we overal voor open en wij passen ons aan de mensen die onze hulp nodig hebben aan. Tegen extra kosten vinden wij het bijvoorbeeld ook geen enkel probleem om u te helpen met andere huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld het doen van boodschappen.