VOIP

VOIP is een afkorting voor voice-over IP. We bedoelen hiermee te zeggen dat je hiermee online kunt gaan bellen. Klinkt je dat ook als muziek in de oren? Dan moet je toch echt even verder lezen. Op deze site en in deze tekst zal je er achter kunnen komen of VOIP ook iets voor jou of voor jouw bedrijf is. Het mooie aan de website over VOIP is, is dat het niet enkel educatief is. Als je met hen in zee zou willen gaan dan zijn er diverse mogelijkheden voor. Uiteraard komen ook die opties aan bod in deze tekst want wij willen je maar wat graag als klant kunnen verwelkomen. En daarom is het belangrijk dat wij ons eventjes aan je voorstellen. Wij zijn aldus een bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd zijn in VOIP. Wellicht heb je er nog nooit van gehoord en dat is best zonde want het is een belangrijke speler op de markt van de telecommunicatie. Nu alles steeds vaker via het internet verloopt en men nog maar nauwelijks huislijnen voor de telefoon gebruikt, is het ook niet zo vreemd dat men graag wilt bellen met behulp van het internet. Het enige wat men daar dus voor nodig heeft is een online netwerkverbinding die een beetje betrouwbaar is. Je wilt immers niet tijdens je VOIP gesprek dat de verbinding gaat haperen of dat het er gewoon helemaal uitvliegt. In Nederland is het internet over het algemeen uitstekend geregeld dus de kans is niet erg groot dat je al te veel hinder zult ondervinden wanneer je hebt besloten om eens een telefoontje te gaan plegen met behulp van VOIP. Je zult al wel begrijpen dat dit vooral erg grote consequenties heeft voor bedrijven omdat zij vaak op grote schaal moeten telefoneren met hun klanten. Dankzij VOIP kan dit direct van achter je beeldscherm en het is bovendien, dat wat misschien nog wel belangrijker is voor veel mensen, een stuk goedkoper dan met een vaste lijn of met behulp van de mobiele telefoon zoals de hedendaagse smartphone.

VOIP heeft de toekomst

Want met VOIP heb je een totaalpakket in huis gehaald waar je jaren mee vooruit kan. Wat er zoal in een pakket van VOIP te vinden is? Als je met ons in zee gaat dan kan je onder andere het volgende verwachten:

  • Hosted VoIP Telefooncentrale
  • Veel functionaliteiten qua telefonie
  • Volledige vast-mobiel integratie
  • Corporate Numbers
  • Aanvullende diensten als Internet

Kortom: alles wat je nodig hebt om als bedrijf snel een telefoontje te kunnen plegen met je cliënten en zakenpartners. Niet alleen in de commerciële wereld is dit een goede oplossing voor communicatieproblemen, het kan ook gebruikt worden, sterker nog: het wordt veel gebruikt door diensten die niet met een commercieel oogmerk werken maar wel vaak over de telefoon moeten beschikken. Hierbij kan je denken aan kantoren waar de Belastingdienst huisvest of andere kantoren van het Rijk. Ook de alarmcentrale en de ANWB centrale hebben behoefte aan VOIP en je kunt er dan ook wel vanuit gaan dat ze dit allang in huis hebben gehaald. Het is dan ook erg belangrijk als hulpmiddel want ook dergelijke diensten hebben de behoefte aan snel telefoonverkeer zonder afhankelijk te zijn van landlijnen. Het zou immers een ramp zijn wanneer je niet tijdig een alarmcentrale kunt bereiken omdat de servers van de lijn eruit liggen, daar moet je niet aan denken en daarom zal dit ook zeker niet kunnen gebeuren want deze lijn staat als een huis. Mede dankzij de introductie van VOIP. Dus hoe je het ook wendt of keert: met het pakket dat VOIP heet, heb je een geweldig product in huis gehaald waarmee je jaren plezier aan kunt beleven. En het gaat zeker niet alleen om plezier: er kunnen veel zaken op deze wijze beklonken worden.

Neem gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we je weten te overhalen om eens op zoek te gaan naar een goede aanbieder van telecommunicatie. Hiervoor hoef je niet lang te zoeken je kan altijd proberen om Google te gebruiken door simpelweg “VOIP” in te typen. De kans is erg groot dat je dan direct op onze website uitkomt: voicedata.nl. Niet voor niets zijn wij een van de grootste spelers op het gebied van communicatie in Nederland en omstreken en daar zijn wij best wel trots op. Al in 2004 zijn wij begonnen met het introduceren van VOIP op de Nederlandse markt en gestaag wint het een belangrijke plek in dit land. En dat is goed nieuws want wij hopen op den duur dat elk weldenkend bedrijf overstapt op VOIP want het is niet alleen enorm handig, het zal ook behoorlijk kostenbesparend kunnen werken want met dit pakket heb je diverse functies allemaal in een. Dat betekent dat je abonnementen van andere aanbieders kunt opzeggen omdat je aan VOIP genoeg hebt. Tel maar eens uit je winst want VOIP is op zichzelf helemaal niet duur. Het zal dus absoluut gaan lonen om zaken met ons te gaan doen en wij komen dan ook maar wat graag bij je langs om eens te bekijken wat zoal de mogelijkheden zijn. Als je liever langskomt op ons kantoor in Hengelo in het mooie Twente, dan is dat ook geen enkel probleem. De koffie zal in ieder geval voor je klaar staan en dan kunnen we samen toewerken aan een mooie, overigens geheel vrijblijvende offerte. Als je dan uiteindelijk hebt besloten om over te stappen op VOIP, dan maken wij snel een afspraak en dan komen we het zeer spoedig installeren.

 

Linkpartner: https://www.intervoice.nl/