Website maken

website makenOnlangs heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht, waarmee ik het internet op wilde om meer bezoekers en potentiële klanten te trekken. Om dat te bereiken moest ik natuurlijk een eigen website maken. Laat ik daar nou net niet zo handig in zijn. Ik had daar nauwelijks kennis van en ik vroeg me af of de vele boeken die er over dit onderwerp waren me verder konden helpen. Zelf een website maken was inderdaad wel mogelijk, maar het zag er niet professioneel uit. Het leek allemaal wel erg makkelijk en in een aantal stappen te realiseren. Ik vroeg me af of er geen betere optie was. Zo kwam ik via via uit bij Mediabase, een full service internetbureau dat niet alleen een website maken tot zijn taken rekende, maar ook andere opties bood zoals zoekmachine marketing en linkbuilding. Ik besloot een offerte aan te vragen op www.Mediabase.be.

Snel een website maken

De tarieven vielen me erg mee, zeker in verhouding tot de verwachte kwaliteit. Ik liet dus Mediabase mijn website maken en kwam er al snel achter dat dit de juiste keus was. De pagina zag er professioneel en deskundig uit en werd geheel op maat gemaakt. Dit betekent dat hij aan de eisen van zoekmachines voldoet, passend wordt weergegeven in verschillende beeldschermen en browsers en past bij de uitstraling van mijn bedrijf. Dit alles werd bijzonder snel en effectief gedaan door de medewerkers: je kon zien dat een website maken tot hun dagelijkse werkzaamheden behoort.

Tevreden met het resultaat

Ik ben dan ook absoluut tevreden met het resultaat. Een deskundig bureau dat weet wat er nodig is voor een succesvolle bedrijfspagina op het internet. Sindsdien is mijn klantenbestand alsmaar groter geworden. Een website maken moet je naar mijn mening dan ook niet zelf doen, dit moet je overlaten aan specialisten.